Kerstbroden

Van 01 September 2023 19:57 tot 12 December 2023 23:59
Bij geen
Categorieën: winkel

kerstbrodenactie2023 banner homepage

Het Arie Lemsfonds houdt dit jaar opnieuw een Kerstbroden-actie. Met de verkoop van Kerstbroden zamelt het fonds geld in om activiteiten en projecten in de Zaanstreek te steunen, die passen bij de doelen van het fonds. In 2024 zal het Arie Lemsfonds in ieder geval de stichting Vrijwilligersvervoer Zaanstreek steunen. En bij een voldoende opbrengst zullen daarnaast nieuwe doelen worden gekozen.

U kunt helpen door één of meerdere kerstbroden te bestellen voor eigen consumptie, maar geheel in de lijn en doelstelling van Arie Lems kunt u ook iemand anders verassen. Dat kunnen familie, collega's en vrienden zijn, maar ook kunt u een brood doneren aan de Voedselbank of iemand in uw omgeving verrassen die een bezoekje en een leuke attentie in de vorm van een kerstbrood niet verwacht. Of help het Arie Lemsfonds door een aantal kerstbroden te bestellen en uw eigen netwerk te gebruiken om ze door te verkopen.

Bestel de lekkerste kerststol van de Zaanstreek, naar uniek recept van Bakker Brakenhoff in Assendelft.

Als u een kerstbrood wilt bestellen klikt u op de knop BESTELLEN.

Voor de betaling klikt u in het formulier op iDEAL of u maakt €12,50 per kerstbrood over op bankrekeningnummer: NL95 RABO 0323 4225 35 t.n.v. Arie Lemsfonds onder vermelding van Kerstbrood. De prijs is gelijk aan die van vorig jaar!

Uw bestelling wordt tussen 15 en 22 december bij u afgeleverd of bij afwezigheid bij uw buren. Bijzondere wensen voor de bezorging kunt u op het formulier doorgeven.

Ook voor bedrijven als kerstgeschenk

Voor bedrijven geldt dat u kerstbroden kunt bestellen voor uw personeel. De aflevering daarvan vindt plaats op 14 en 15 december, ook buiten de Zaanstreek. Mocht u specifieke wensen hebben m.b.t. de aantallen en/of levering geef dit dan aan bij de opmerkingen.