Arie Lemsfonds: Indienen aanvraag / aanmelden goed doel

Voor de uitreiking in 2021/2022 zijn we op zoek naar een nieuw goed doel waar het Arie Lemsfonds en de leden van PvdA Zaanstreek zich voor willen inzetten. Kent u initiatieven die in aanmerking kunnen komen voor steun van het Arie Lemsfonds? Stuur deze dan voor 21 maart 2021 met een motivatie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In deze steunronde van het Arie Lemsfonds willen wij graag een activiteit of project steunen dat vanwege de coronaperiode niet kon worden uitgevoerd. We denken bijvoorbeeld aan de cultuursector.

Uw aanvraag maakt een grotere kans om gehonoreerd te worden als u de onderstaande punten ter harte neemt.

  • Geef in de aanvraag een heldere titel en omschrijving met een onderbouwing waarom het Arie Lemsfonds dit doel moet steunen
  • Vermeld de naam, telefoonnummer en emailadres van de contactpersoon
  • Vermeld de organisatie of organisaties die de steun moeten ontvangen
  • Het Arie Lemsfonds ondersteunt doelen die actief zijn voor de Zaanse Samenleving (Zaanstad, Oostzaan en Wormerland). In welke plaats is uw doel actief?
  • Is er een datum/periode waarvóór het project gesteund dient te worden?*
  • Heeft het doel een behoefte aan producten, diensten, een financiële bijdrage of een combinatie hiervan?
  • Geef aan binnen welk terrein (Wonen, Werken, Sociaal en Duurzaamheid) uw aanvraag valt.

Werkwijze

Het Arie Lemsfonds ziet uw aanvraag voor 21 maart 2021 tegemoet. Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen, sturen we u een ontvangstbevestiging. Vóór 1 mei 2021 zal de commissie een keuze maken. Als hiervoor aanvullende informatie gewenst is nemen we contact op met de indiener van de aanvraag of de persoon die is vermeld in de aanvraag. Op 1 mei 2021 zal het nieuwe doel bekend worden gemaakt.

* na bekendmaking op 1 mei zal het fonds de benodigde middelen gaan inzamelen. Het fonds neemt hier maximaal een jaar de tijd voor.